Iohannis are cazare gratuită în Brazilia. Stă în vila amicului Liviu Dragnea

Care lux? Care cheltuială exorbitantă? Deși sunt foarte mulți răuvoitori care comentează aiurea că șeful statului cheltuie prea mulți bani cu călătoriile externe, sau că în loc să închirieze avioane de lux mai bine s-ar face o grădiniță sau o creșă. De fapt, recent s-a dovedit că Iohannis e mai mult decât chibzuit cu banii publici. Plecat într-un turneu în America de Sud, Iohannis a dezvăluit că și-a găsit cazare gratuită la amicul lui, Liviu Dragnea, care are o vilă în Brazilia, la Fortaleza.

Nici mâncarea nu-l va costa foarte mult pe președintele român, pentru că îi va găti tot Liviu Dragnea, care și-a deschis o emisiune culinară pe care o filmează din sufrageria lui, la vila din Brazilia. Surse prezidențiale susțin că din fericire vila este imensă și e suficient de încăpătoare pentru delegația impresionantă cu care călătorește șeful statului, exact ca un shogun japonez.

”Încă de la sosire prietenul și partenerul meu Liviu Dragnea m-a așteptat cu o caserolă de orez cu ciuperci în frigider”, spune Iohannis, care a remarcat profesionalismul lui Dragnea: ”ajutoarele lui din Bucătărie sunt fix premierii pe care mi i-a recomandat și pe care i-am numit”, a declarat Iohannis.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
19 aprilie 2023 12:55
Citește mai mult despre: Brazilia Dragnea iohannis vila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult