Iohannis, concurență neloială! Le închiriază studenților camere ieftine în Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis nu și-a pierdut apetența pentru închiriat imobile nici în București. Ingeniosul nostru președinte profită de faptul că în această perioadă studenții își caută chirii ieftine și le-a pus la dispoziție atât camerele din Palatul Cotroceni, cât și curtea interioară a palatului, unde studenții pot închiria un loc de cort.

”Chirie avantajoasă, în zona complexului studențesc Leu! Pentru informații suplimentare, e-mail la chirie_ieftina@presidency.ro sau telefon (021) 410.05.81 – cereți cu domnul Klaus”. Așa sună anunțul publicat în Târgul de Chirii de pe Imobiliare.ro al președintelui român. ”E păcat să stea camerele de la Cotroceni goale”, a spus Klaus Iohannis. El a adăugat că poate să cazeze până la 100 de studenți, pe care soția lui ar putea să-i mediteze la engleză, dacă doresc și își permit.

Studenții care fie nu vor, fie nu mai prind oferta generoasă a lui Klaus Iohannis au mai multe variante avantajoase în Târgul de Chirii de pe Imobiliare.ro și, cu puțin noroc, pot câștiga plata chiriei până la finalul anului, salvând astfel o importantă sumă de bani, pe care o pot investi în parizer și supe la plic.

22 septembrie 2015 11:09

Alte articole

Vezi mai mult