Soția președintelui l-a întrebat pe acesta vineri seară, adică în urmă cu 5 zile, ce părere are despre o rochie achiziționată recent. Acesta a răspuns inițial prin purtătorul de cuvânt „voi da un răspuns într-un timp rezonabil. Este în analiză”. 

iohannis_bere_cotroceni.jpg

Mâine dimineață va avea loc prima rundă de consultări cu partidele parlamentare pe această temă. Președintele a anunțat și că va invita la discuții reprezentanți ai societății civile, pentru că dorește o consultare amplă a românilor în privința acestei probleme. „Dacă cineva se așteaptă la un răspuns pripit, vă avertizez că nu sunt genul acela de om. Românii nu au votat un președinte impulsiv”, a spus Klaus Iohannis. 

Cel mai probabil un răspuns va fi oferit mâine seară, în cadrul unei declarații susținute la Palatul Cotroceni. Surse din apropierea administrației prezidențiale au confirmat că Iohannis va oferi un răspuns pozitiv la cererea doamnei Carmen, dar nu mai devreme de ora 18.00.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Wednesday, 10.04.2019 20:30 Politic

National Cinematografic