Omagiu național! Președintele Iohannis ar trebui să-și dea singur o decorație, pentru că a reușit din nou să inspire milioane de români cu exemplul său, plecând din nou în concediu de 1 Mai, gest imitat de aproape toți cetățenii României.iohanhis_vacanta_mai.jpg

Însoțit de o suită restrânsă, adică un singur SPP-ist care îi stoarce slipii și îi aduce limonadă, președintele se află într-o destinație confidențială, pentru că ”situația geostrategică a României face din persoana președintelui o țintă pentru diverse organizații și țări dușmane. Tot ce putem dezvălui e că președintele e pe o plajă, dar nu în Vama Veche, că e prea aproape de Rusia”, se arată într-un comunicat al Președinției.

Românii care au ales să-și imite președintele spun că au o legătură atât de strânsă cu el, că nici n-au avut nevoie de știrea oficială că președintele a plecat în concediu: ”Domnul Iohannis e aproape permanent în vacanță. Era logic ca de 1 Mai să fie plecat”, spune Decebal Popescu, român în vacanță.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 01.05.2017 15:20 Politic

National Cinematografic