Iohannis continuă să inspire milioane de români, care de 1 Mai au fost în concediu, exact ca el!

Omagiu național! Președintele Iohannis ar trebui să-și dea singur o decorație, pentru că a reușit din nou să inspire milioane de români cu exemplul său, plecând din nou în concediu de 1 Mai, gest imitat de aproape toți cetățenii României.

Însoțit de o suită restrânsă, adică un singur SPP-ist care îi stoarce slipii și îi aduce limonadă, președintele se află într-o destinație confidențială, pentru că ”situația geostrategică a României face din persoana președintelui o țintă pentru diverse organizații și țări dușmane. Tot ce putem dezvălui e că președintele e pe o plajă, dar nu în Vama Veche, că e prea aproape de Rusia”, se arată într-un comunicat al Președinției.

Românii care au ales să-și imite președintele spun că au o legătură atât de strânsă cu el, că nici n-au avut nevoie de știrea oficială că președintele a plecat în concediu: ”Domnul Iohannis e aproape permanent în vacanță. Era logic ca de 1 Mai să fie plecat”, spune Decebal Popescu, român în vacanță.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 mai 2017 13:05
Citește mai mult despre: concediu iohannis

Alte articole

Vezi mai mult