Iohannis convoacă de urgenţă CSAT: Hai şi voi la Miami, apa e numai bună

Având în vedere periculoasa situație de la granița de est a României, președintele Klaus Iohannis a convocat de urgență CSAT pentru miercuri, deși în mod normal această ședință ar fi fost pregătită pentru luna februarie a acestui an. Acesta i-a invitat pe toți membrii la Miami, unde apa e numai bună.

Componența CSAȚ este una numeroasă, plină de generali de carton, precum Nicolaie Ciucă, un doctor în copiat alte lucrări științifice care nu folosesc la nimic, politicieni ca Vasile Dâncu, acum ministru al apărării, Lucian Bode, șeful ministerului care omoară mai mulți români decât al doilea război mondial sau Adrian Câciu, ministrul finanțelor țării.

În cadrul ședinței de la Miami se vor face scufundări, excursii pe plajă, plimbări cu vaporașul în larg și se vor degusta câteva din specialitățile locale. Ghidul le va fi profesorul de fizică Klaus Iohannis, primul lider al României din întreaga istorie a țării care când este țara amenințată e pregătit să abdice înainte, nu după ca meseriașii, întrucât el deja și-a făcut plinul.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
23 ianuarie 2022 10:31
Citește mai mult despre: csaț iohannis Miami

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult