Iohannis, cu bicicleta la birou, urmat de coloana oficială de 18 maşini şi un tanc

Președintele dă încă un exemplu că și la noi se poate! Klaus Iohannis s-a dus azi cu bicicleta la birou, pentru a combate poluarea și efectele traficului infernal din Capitală. Urmat de coloana oficială regulamentară, din 18 mașini, din care 2 ambulanțe și 3 dube cu jandarmi, președintele a străbătut mai multe bulevarde, care au fost închise de polițiști pe motociclete.

Întreaga coloană a fost urmată și de un tanc, pentru că așa impun regulile pentru un șef de stat membru NATO. Securitatea președintelui a fost completată de aviație, care a survolat Capitala la joasă înălțime cu elicoptere de luptă, pentru a descuraja orice atentat la viața lui Klaus Iohannis.

Președintele a fost urmat și de limuzina sa, cu care se deplasează în mod curent prin București și prin țară, un model german diesel de 6000 cm cubi. Decizia a fost luată pentru eventualitatea în care președintele e doborât în trafic de cineva cu trotinetă electrică. Iohannis i-a îndemnat pe toți românii să-i urmeze exemplul și să meargă la birou cu bicicleta electrică. Mulți deja l-au ascultat, se pare. Pe DN2 a fost văzută o combină Claas de 18 tone, cu o bicicletă pe cabină.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
5 august 2021 12:59
Citește mai mult despre: bicicletă iohannis tanc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult