După Piersic, Stela Popescu şi membrii trupei Cargo, încă un artist al poporului a fost recompensat de preşedintele României cu o înaltă decoraţie a statului! Aflat la o nuntă zilele trecute, Iohannis s-a lăsat dus de val şi i-a lipit lui Florin Salam pe frunte nu un teanc de valută, cum se cuvine, ci tocmai Steaua României în grad de Ofiţer.

salam_decorat_de_iohannis_steaua.jpg
“În semn de apreciere pentru remarcabilele sale interpretări, valoarea fără număr şi invidia considerabilă a duşmanilor, se acordă acest ordin domnului Florin Stoian zis Salam. Doresc să consemnez că următoarea piesă e din partea lu’ Klaus de la Cotroceni, pentru Carmen, naşu’ mare şi băieţii de la Sibiu, care-au dat o mie de mărci! Pe sistem turbo!”, i-a şoptit preşedintele la ureche îndrăgitului cantautor, cu un puternic accent nemţesc, în aplauzele celorlalţi nuntaşi.

Ulterior, Iohannis a semnat decretul în acest sens pe un celebru colţ de masă folosit, în trecut, de Traian Băsescu.

“Mă simt onorat şi sper ca ecourile muncii mele să transceandă sferele istoriei”, a improvizat Florin Salam pe ritmuri de ţambal şi bas, stârnind invidia altor interpreţi de manele, care nu au primit de la Cotroceni decât “Meritul Cultural”.

Scris de Vasile | Wednesday, 16.03.2016 17:04 Politic

National Cinematografic