Iohannis decorează şi alţi artişti! La o nuntă, i-a lipit lui Salam “Steaua României” pe frunte

După Piersic, Stela Popescu şi membrii trupei Cargo, încă un artist al poporului a fost recompensat de preşedintele României cu o înaltă decoraţie a statului! Aflat la o nuntă zilele trecute, Iohannis s-a lăsat dus de val şi i-a lipit lui Florin Salam pe frunte nu un teanc de valută, cum se cuvine, ci tocmai Steaua României în grad de Ofiţer.

“În semn de apreciere pentru remarcabilele sale interpretări, valoarea fără număr şi invidia considerabilă a duşmanilor, se acordă acest ordin domnului Florin Stoian zis Salam. Doresc să consemnez că următoarea piesă e din partea lu’ Klaus de la Cotroceni, pentru Carmen, naşu’ mare şi băieţii de la Sibiu, care-au dat o mie de mărci! Pe sistem turbo!”, i-a şoptit preşedintele la ureche îndrăgitului cantautor, cu un puternic accent nemţesc, în aplauzele celorlalţi nuntaşi.

Ulterior, Iohannis a semnat decretul în acest sens pe un celebru colţ de masă folosit, în trecut, de Traian Băsescu.

“Mă simt onorat şi sper ca ecourile muncii mele să transceandă sferele istoriei”, a improvizat Florin Salam pe ritmuri de ţambal şi bas, stârnind invidia altor interpreţi de manele, care nu au primit de la Cotroceni decât “Meritul Cultural”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
16 martie 2016 17:03
Citește mai mult despre: cultură decoratii iohannis manele salam

Alte articole

Vezi mai mult