Preşedintele Iohannis a urmărit cu preocupare şi relativă îngrijorare agravarea terorismului internaţional şi a decis să ia atitudine, pentru că se îngroaşă gluma şi nu prea mai are unde să se ducă atunci când pleacă în concedii.iohannis_cautare_booking.jpg

”Parcă sunt blestemat. Fix în locurile unde îmi place mie să mă duc în vacanțe se găsește câte un popor de-ăsta cu probleme mintale, care în loc să stea de vorbă ca oamenii, se apucă de atentate. Mai nou s-a ales praful şi de Antalya, că i-a mâncat pe turci în fund să dea lovituri de stat. Pe Coasta de Azur a fel, se găsește mereu câte un tâmpit de magrebin să comită o atrocitate. O să ajung să-mi fac concediul la Olăneşti, ca toţi săracii!” - sunt termenii duri în care Klaus Iohannis a condamnat terorismul.

Președintele României a avut o perioadă foarte dificilă în ultimele zile. A stat aproape încontinuu pe telefon cu președintele Turciei, rugându-l ca măcar pe stațiunile de pe litoral să ridice starea de urgență: ”La nevoie, să-i execute pe toți puciștii și să facă ordine”, ar fi spus Iohannis.  Între timp președintele a fost nevoit să se ducă la 2 Mai, în campingul de nudism, unde însă nu va rezista prea mult, pentru că în curând o să se prindă toată lumea că n-are ouă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Monday, 18.07.2016 21:29 Politic

National Cinematografic