Iohannis deplânge situaţia internaţională: ”Opţiunile mele de concediu se reduc simţitor”

Preşedintele Iohannis a urmărit cu preocupare şi relativă îngrijorare agravarea terorismului internaţional şi a decis să ia atitudine, pentru că se îngroaşă gluma şi nu prea mai are unde să se ducă atunci când pleacă în concedii.

”Parcă sunt blestemat. Fix în locurile unde îmi place mie să mă duc în vacanțe se găsește câte un popor de-ăsta cu probleme mintale, care în loc să stea de vorbă ca oamenii, se apucă de atentate. Mai nou s-a ales praful şi de Antalya, că i-a mâncat pe turci în fund să dea lovituri de stat. Pe Coasta de Azur a fel, se găsește mereu câte un tâmpit de magrebin să comită o atrocitate. O să ajung să-mi fac concediul la Olăneşti, ca toţi săracii!” – sunt termenii duri în care Klaus Iohannis a condamnat terorismul.

Președintele României a avut o perioadă foarte dificilă în ultimele zile. A stat aproape încontinuu pe telefon cu președintele Turciei, rugându-l ca măcar pe stațiunile de pe litoral să ridice starea de urgență: ”La nevoie, să-i execute pe toți puciștii și să facă ordine”, ar fi spus Iohannis. Între timp președintele a fost nevoit să se ducă la 2 Mai, în campingul de nudism, unde însă nu va rezista prea mult, pentru că în curând o să se prindă toată lumea că n-are ouă.

Scris de Ionut
18 iulie 2016 19:07
Citește mai mult despre: Klaus Iohannis terorism Turcia

Alte articole

Vezi mai mult