Președintele României a uimit din nou aseară asistența cu un discurs atât de plat că l-a doborât cu somnul și pe cel mai puternic om din lume. Președintele american Trump a început să caște din primul minut iar pe la minutul 6 era KO, l-a făcut al nostru în două runde.

iohannis_lesinat_trump.jpg

„Președintele a abordat agenda obișnuită a discuțiilor, respectiv colaborarea bilaterală între cele două țări, premisele pentru extinderea domeniilor de negociere, precum și problemele de siguranță în cadrul Alianței Nord Altantice”, a declarat purtătorul de cuvânt al administrației prezidențiale.

Președintele Trump a fost susținut de vicepreședintele Mike Pence și de ginerele său, care i-a turnat o cinezeacă de whiskey pe gât ca să-l trezească rapid. Din fericire președintele american și-a revenit rapid din somnolență și a revenit pe twitter la trolat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 21.08.2019 01:52 Politic

National Cinematografic