Iohannis, erou la Kiev! A doborât o dronă rusească cu mingea de golf

Vizibil obosit după ce a trebuit să meargă cu trenul la Kiev președintele Klaus Iohannis a stat câteva minute la poze cu restul liderilor europeni și, pentru că tot nu-l băga în seamă nimeni, s-a ușchit rapid și a plecat să joace niște golf să se mai relaxeze după atâta muncă. Mișcarea s-a dovedit a fi una inspirată pentru că după mai multe lovituri a reușit să doboare o dronă rusească cu o minge de golf.

Iohannis a fost lejer deranjat de incident și a cerut sepepiștilor să împrăștie mulțimea care-l aplauda fericită că nu avea linie directă să mai bage o minge în gaura 7, unde plănuia să ajungă. După ce și-a pus niște căști antifonice în urechi să nu audă ce spun oamenii a reușit s-o bage din prima și a tras concluzia că aplauzele oamenilor din jur fac referire la performanța sa sportivă.

Spre dup-amiază președintele s-a întâlnit cu câțiva ucraineni care locuiau într-un bloc renovat recent și le-a transmis cuvinte de încurajare, că războiul se va termina în curând și că, după asta, având în vedere cât spațiu liber au prin zonă, să se apuce de golf, că e un sport foarte fain, poate fi practicat la orice vârstă și chiar și de persoane care au fost un pic mutilate de bombardamente. „Vă relaxează foarte mult, vă jur, dispar gândurile negative, uitați de toate, serios, priviți la mine, par cumva nervos?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 iunie 2022 15:52
Citește mai mult despre: drona erou golf iohannis Kiev

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult