Iohannis explică de ce a amânat până azi numirea lui Cioloș: „Mai avea PSD-ul ceva de furat”

Președintele țării a explicat, după conferința de presă în care a anunțat premierul, de ce i-a luat atât de mult să facă anunțul deși se știa deja cine va fi noul prim-ministru de mai bine de două săptămâni. Acesta a precizat că el dorește să colaboreze bine cu toate partidele politice și PSD avea niște furturi în derulare și era nepoliticos să-i întrerupă.

„România are nevoie de stabilitate și continuitate, de aceea am lăsat pe cei din PSD să termine ce au de furat, pentru a putea face o tranziție lină către PNL, partidul preferat de mine, care va veni la furat. Este neplăcut să te contiui din furtul început de altul, mie îmi plac lucrurile bine făcute, de la un capăt la celălalt”, a declarat Klaus Iohannis.

Acesta a precizat că tot în spiritul stabilității, pentru a nu fi foarte șocați de schimbarea paradigmei de guvernare, UNPR va fi păstrat ca aliat în viitorul guvern. „Dl. Oprea a arătat că poate să-și respecte principiile și să rămână fidel oricărui partid care are puterea în acest moment. De astfel de oameni avem nevoie, care nu se lasă doborâți de orice acuzație de crimă, de orice membru de partid băgat la pușcărie pentru că e infractor uneperist. Vitejia e o calitate pe care o apreciez în domnul Oprea, este și motivul principal pentru care am convocat UNPR de două ori la negocieri și societatea civilă care îi cerea demisia, doar o dată. În fond, cine-s desculții ăia și câte case au ei?”, a încheiat Iohannis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 noiembrie 2015 19:17
Citește mai mult despre: Ciolos iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult