Președintele Klaus Iohannis a refuzat să promulge noul Cod Fiscal care ar fi redus TVA-ul la 19% de anul viitor. Acesta spune că nu e cazul ca românii să se dedulcească la reduceri ci să pună osul la muncă să câștige mai mult. 

klaus_iohannis_kampanie.jpg

„Iată, eu, în doar câteva luni de muncă, m-am trezit cu salariul de președinte triplu și-mi permit orice fel de TVA. Mi s-a mărit salariul că sunt bun în meserie, așa cum ar trebui să fie orice român. Cui nu-i convine în țara asta, n-are decât să plece în Germania, am auzit că acolo sunt salarii mari”, a spus Iohannis într-un comunicat de presă. Acesta a precizat că dacă românii vor mai mulți bani trebuie să se facă și ei președinți, că se plătește bine și nu ai prea multă treabă de făcut. 

Președintele a mai spus că reducerea taxelor ar aduce mai puțini bani la buget, și în felul acesta „nu o să mai avem de unde fura. Dacă nu sunt bani la stat o să trebuiască să furăm de la privat și ce facem, ajungem să ne furăm între noi?”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 17.07.2015 17:11 Politic

National Cinematografic