Iohannis explică de ce refuză scăderea TVA: „La salariul meu triplat, îmi permit și TVA de 24%”

Președintele Klaus Iohannis a refuzat să promulge noul Cod Fiscal care ar fi redus TVA-ul la 19% de anul viitor. Acesta spune că nu e cazul ca românii să se dedulcească la reduceri ci să pună osul la muncă să câștige mai mult.

„Iată, eu, în doar câteva luni de muncă, m-am trezit cu salariul de președinte triplu și-mi permit orice fel de TVA. Mi s-a mărit salariul că sunt bun în meserie, așa cum ar trebui să fie orice român. Cui nu-i convine în țara asta, n-are decât să plece în Germania, am auzit că acolo sunt salarii mari”, a spus Iohannis într-un comunicat de presă. Acesta a precizat că dacă românii vor mai mulți bani trebuie să se facă și ei președinți, că se plătește bine și nu ai prea multă treabă de făcut.

Președintele a mai spus că reducerea taxelor ar aduce mai puțini bani la buget, și în felul acesta „nu o să mai avem de unde fura. Dacă nu sunt bani la stat o să trebuiască să furăm de la privat și ce facem, ajungem să ne furăm între noi?”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
17 iulie 2015 15:07

Alte articole

Vezi mai mult