Iohannis explică sursa proprietăţilor imobiliare: “La meditaţii eram plătit în case”

Candidatul ACL la preşedinţie, Klaus Iohannis, a ridicat în sfârşit vălul de mister ce plana asupra numeroaselor proprietăţi imobiliare deţinute în Sibiu. Într-un moment de sinceritate, acesta a recunoscut că orele de meditaţii pe care le făcea în trecut nu erau plătite în bani negri, aşa cum e datina, ci chiar cu proprietăţi imobiliare.

“Ca cetăţean cinstit, am considerat că nu e frumos să iau bani fără să plătesc impozit pentru ei, chiar dacă în felul acesta am încălcat o tradiţie străbună a acestui neam. Aşa că am gândit un sistem corect, prin care am solicitat câte o casă pentru fiecare oră de meditaţie”, spune Klaus Iohannis.

“De exemplu, pentru o oră de meditaţii la algebră de clasa a IX-a, ceream o casă simplă, fără etaj, la periferia Sibiului. Pentru lucruri mai complicate, gen integrale dintr-a XII-a, deja tariful creştea substanţial, la o vilă cu trei etaje şi piscină, în centrul oraşului”, a recunoscut candidatul.

În ciuda tarifelor mari, se pare că elevii nu învăţau mare lucru. “Eu am făcut meditaţii cu domnul Iohannis, dar am picat BAC-ul de şase ori. Vorbea mai mult prin semne, mi-a fost imposibil să învăţ ceva”, spune Vlăduţ, fost elev.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Luchian
28 octombrie 2014 13:10

Alte articole

Vezi mai mult