Iohannis, furios că Moșul i-a lăsat cadouri într-o singură casă, nu în toate șase

Acces de furie al lui Klaus Iohannis, iritat de nesimțirea lui Moș Nicolae, care i-a lăsat cadouri în doar una din cele șase case pe care le deține. Surse credibile din anturajul președintelui spun că acesta a început să lovească cu crosa mingile de golf înspre vitrine și bibelouri, producând pagube serioase la Palatul Cotroceni.

Președintele este de părere că nu și-a luat șase case ca să primească un singur cadou, ca orice alt român. „Sunt mai presus decât tâmpiții cu o singură casă“, a urlat Klaus Iohannis către consilierii săi și și-a aruncat paltonul de nervi.

Președintele s-a mai liniștit abia după ce a pus mâna pe un topor și a tăiat brazi de peste 2 metri pentru fiecare casă pe care o deține. A tăiat însă vreo 50 de brazi până să găsească șase de care să fie mulțumit nu doar el, ci și doamna Carmen.

„Sper ca Moș Crăciun să nu fie la fel de tâmpit ca Moș Nicolae și o să-mi lase cadouri sub toți cei șase brazi, nu sub unul singur. Că dacă n-o face, îl interzic și-n locul lui va veni Moș Gerilă, ca-n vremurile de odinioară la care visez eu“, a tunat Klaus Iohannis.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
7 decembrie 2021 09:00
Citește mai mult despre: iohannis Mos Nicolae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult