Iohannis i-a plimbat pe invitații NATO cu o caleașcă trasă de jurnaliști Digi24

Președintele Klaus Iohannis a ținut să-i arate lui Anthony Blinken că întreaga suflare românească este alături de NATO în războiul pe care-l duce cu Rusia și l-a invitat pe aceasta la o plimbare cu caleașca prin oraș. În mod special pentru această ocazie, caleașca a fost trasă de jurnaliști de la Digi24, și ei fideli președintelui și puterii de stat.

Aspectul interesant a fost că Iohannis nu a solicitat în mod special să fie tras cu caleașca de sclavi, aceștia s-au oferit de bună voie. „În fruntea statului se află un om ca o făclie, eșarfa tricoloră îi freamătă în piept, istoria îl trece în cronici pe vecie, el simte românește, e brav și înțelept”, a declarat Cosmin Prepliceanu când a fost întrebat dacă se simte onorat că are voie să tragă la căruța prezidențială.

Acesta a comentat și criticile care i se aduc lui și televizunii pe care o conduce. „Când națiunea va scăpa de acești pierde vara, va celebra prin fapte nucleul ei vital. Iar noi ne vom ura din inimi, în zi aniversară, trăiască-n vechi triada Partid, Popor și Țară, trăiască Klaus Iohannis erou național!”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

29 noiembrie 2022 14:44
Citește mai mult despre: Digi24 iohannis NATO prepliceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult