Surprizele continuă. După ce a observat cu atenție cum mor copiii din Argeș prin spitalele românești, președintele Iohannis a decis că trebuie luate măsuri. Așa că i-a retras decorația lui Tőkés László, ungurul căruia românii îi datorează libertatea. Și pentru că președintele Iohannis nu suportă să țină o decorație în mână fără s-o prindă în pieptul vreunui manțogar, i-a dat-o manțogarului suprem, Ion Iliescu, pentru că era ziua lui.iliescu_decoratie_tokes.jpg

”Am constatat cu îngrijorare că cea mai înaltă decorație în stat a fost dată persoanei de la care a pornit revolta din Timișoara în 1989, am retras-o și i-am dat-o celui care a reprimat în sânge această Revoluție și a prelungit comunismul încă 20 ani în România. Nu doar pentru că așa m-a sfătuit consilierul meu Dan Mihalache, de la PSD, ci și pentru că așa sunt eu, mai prost”, a declarat președintele Iohannis.

Iliescu i-a mulțumit lui Iohannis și a spus și câteva cuvinte: ”Nu credeam că voi spune asta vreodată, dar cred că m-am pripit când l-am făcut prostănac pe Geoană. Dacă știam că apăreți dumneavoastră pe scena politică, mai așteptam puțin”, a declarat Iliescu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 04.03.2016 10:02 Politic

National Cinematografic