Surprizele continuă. După ce a observat cu atenție cum mor copiii din Argeș prin spitalele românești, președintele Iohannis a decis că trebuie luate măsuri. Așa că i-a retras decorația lui Tőkés László, ungurul căruia românii îi datorează libertatea. Și pentru că președintele Iohannis nu suportă să țină o decorație în mână fără s-o prindă în pieptul vreunui manțogar, i-a dat-o manțogarului suprem, Ion Iliescu, pentru că era ziua lui.iliescu_decoratie_tokes.jpg

”Am constatat cu îngrijorare că cea mai înaltă decorație în stat a fost dată persoanei de la care a pornit revolta din Timișoara în 1989, am retras-o și i-am dat-o celui care a reprimat în sânge această Revoluție și a prelungit comunismul încă 20 ani în România. Nu doar pentru că așa m-a sfătuit consilierul meu Dan Mihalache, de la PSD, ci și pentru că așa sunt eu, mai prost”, a declarat președintele Iohannis.

Iliescu i-a mulțumit lui Iohannis și a spus și câteva cuvinte: ”Nu credeam că voi spune asta vreodată, dar cred că m-am pripit când l-am făcut prostănac pe Geoană. Dacă știam că apăreți dumneavoastră pe scena politică, mai așteptam puțin”, a declarat Iliescu.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Ionut | Friday, 04.03.2016 07:02 Politic

National Cinematografic