Iohannis i-a retras decoraţia lui Tőkés László şi i-a dat-o lui Iliescu de ziua lui

Surprizele continuă. După ce a observat cu atenție cum mor copiii din Argeș prin spitalele românești, președintele Iohannis a decis că trebuie luate măsuri. Așa că i-a retras decorația lui Tőkés László, ungurul căruia românii îi datorează libertatea. Și pentru că președintele Iohannis nu suportă să țină o decorație în mână fără s-o prindă în pieptul vreunui manțogar, i-a dat-o manțogarului suprem, Ion Iliescu, pentru că era ziua lui.

”Am constatat cu îngrijorare că cea mai înaltă decorație în stat a fost dată persoanei de la care a pornit revolta din Timișoara în 1989, am retras-o și i-am dat-o celui care a reprimat în sânge această Revoluție și a prelungit comunismul încă 20 ani în România. Nu doar pentru că așa m-a sfătuit consilierul meu Dan Mihalache, de la PSD, ci și pentru că așa sunt eu, mai prost”, a declarat președintele Iohannis.

Iliescu i-a mulțumit lui Iohannis și a spus și câteva cuvinte: ”Nu credeam că voi spune asta vreodată, dar cred că m-am pripit când l-am făcut prostănac pe Geoană. Dacă știam că apăreți dumneavoastră pe scena politică, mai așteptam puțin”, a declarat Iliescu.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
4 martie 2016 08:02

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult