Iohannis ia partea Antenei 3: “E normal, şi eu încasez chirie pe o casă obţinută cu acte false”

România chiar are o nouă politică! În timp ce acum 2 ani aveam un președinte bețiv și psihotic, dar care a reușit să-l bage pe Voiculescu în pușcărie pentru 10 ani, acum avem unul care se aliază cu hoții și calcă în picioare decizii judecătorești, bunul simț și respectul față de cei care l-au ales.

Deși în general e un mutălău care crede că a fi președinte înseamnă doar să decorezi fel de fel de impostori, ieri președintele Iohannis a declarat scurt și răspicat că el îl susține pe securistul Voiculescu și că mizeria numită Antene trebuie să continue să rămână în sediul care aparține de fapt statului.

Președintele și-a nuanțat imediat poziția. ”Am urmărit cu atenţie şi preocupare situația de la Antena 3 şi m-a speriat heirupismul celor de la ANAF. Aș fi trist dacă aceleași acțiuni agresive ar fi întreprinse și în cazul casei din Sibiu pe care am luat-o cu acte false și de unde chiar și în prezent, după ce am pierdut-o definitiv în justiție, încă încasez chirie. Și m-am gândit: dacă și eu sunt hoț ca Dan Voiculescu, de ce să nu suțin Antena 3?”, a declarat președintele României.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 februarie 2016 09:02

Alte articole

Vezi mai mult