Iohannis, în cărţi pentru şefia NATO pentru că Dăncilă e deja luată de BNR

E prost, dar e singurul prost disponibil! NATO dorește echipă completă la șefia organizației. După ce și l-au asigurat pe Mircea Geoană, prostănacul geostrategic al României, cei de la NATO au început să caute o persoană potrivită pentru funcția de lider al celei mai mari alianțe militare din istorie, și evident prima persoană la care s-au gândit a fost Viorica Dăncilă, dar Mugur Isărescu nu-i dă voie să plece.

”Am peste 70 de ani, am văzut toate serialele de comedie posibile, am citit tot TNR-ul, efectiv nimic nu mă mai poate face să râd, așa că mă bazez pe Viorica. Fără ea aș deveni un moșuleț trist și ramolit. Nu-mi luați singura distracție!”, a spus șeful BNR.

NATO dă semne că s-ar putea mulțumi și cu Klaus Iohannis. ”E prost, dar nu are verva aceea a prostiei, acea efervescență de tută pe care doar Viorica Dăncilă a dovedit-o. Chiar și așa, Iohannis e în top”, spun surse NATO. Klaus Iohannis a fost inițial atras de job, care presupune multe călătorii, cum îi place lui, însă după ce a auzit că va trebui să meargă prin teatre de război și nu la Miami, președintele a spus că analizează cu atenție și îngrijorare jobul de șef NATO, deci înseamnă că e decis să-și bage p*la.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
20 iulie 2021 11:49
Citește mai mult despre: Dăncilă iohannis NATO

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult