Iohannis încă n-a reușit să dea vina pe PSD pentru gropile din autostrada Moldovei

O fi bolnav? O fi făcut Covid? Ce s-a întâmplat cu președintele României, de ce nu mai e de serviciu cu propaganda pentru liberali? Au trecut mai bine de 24 de ore de când mai mulți șoferi și-au rupt mașinile în gropile din proaspăt inaugurata autostradă Moldova, dar Klaus Iohannis încă n-a găsit o metodă să dea vina pe PSD.

”E dubios. Era previzibil ca Iohannis să spună că din cei 13 km de autostradă, doar 30 cm au gropi. Mă așteptam să-l văd pe Iohannis spunând că din cauza PSD românii n-au avut bani de tancuri și nu și-au permis decât autoturisme, care nu rezistă la gropile de pe centura Bacăului, proaspăt inaugurată chiar de Iohannis”, spune analistul politic Decebal Popescu.

E posibil ca Klaus să se gândească la una bună de tot, pe care s-o dea fix în seara de dinaintea alegerilor. Ar putea susține că Dorelul care a turnat asfaltul este membru PSD și a vrut să saboteze autostrada, sau că șoferii care și-au rupt mașinile sunt pesediști și au intrat înadins în groapă, ca să-l facă de râs pe Iohannis.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
4 decembrie 2020 17:39
Citește mai mult despre: autostradă iohannis PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult