"Este inacceptabil! O bătaie de joc care nu poate să rămână nepedepsită!" Astfel şi-a început preşedintele Iohannis discursul tunător după evenimentele de ieri, care l-au scos din sărite chiar şi pe el, neamţul calculat şi taciturn.

iohannis_furios_si_indignat.jpg
"Am plătit cameră cu vedere la mare! Vă arăt şi chitanţa de pe Booking", a continuat preşedintele. Apropiaţii spun că Iohannis s-a arătat profund nemulţumit de apartamentul pe care l-a primit ieri în resortul de lux unde îşi petrece concediul săptămâna aceasta.

Preşedintele apreciază că hotelul ales s-a dovedit a fi "o văgăună de trei, maximum patru stele", şi l-a chemat la consultări pe director.

"Mai mult decât atât, wifi-ul merge îngrozitor, iar la bufetul suedez n-am prins crenvurşti din ăia mici trei zile la rând. E un veritabil afront la adresa democraţiei", s-a plâns preşedintele, promiţând că va solicita retragerea reviewului pozitiv de pe Tripadvisor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 25.10.2018 16:18 Politic

National Cinematografic