Iohannis, INDIGNAT după evenimentele de ieri: „Am cerut cameră cu vedere la mare!”

„Este inacceptabil! O bătaie de joc care nu poate să rămână nepedepsită!” Astfel şi-a început preşedintele Iohannis discursul tunător după evenimentele de ieri, care l-au scos din sărite chiar şi pe el, neamţul calculat şi taciturn.

„Am plătit cameră cu vedere la mare! Vă arăt şi chitanţa de pe Booking”, a continuat preşedintele. Apropiaţii spun că Iohannis s-a arătat profund nemulţumit de apartamentul pe care l-a primit ieri în resortul de lux unde îşi petrece concediul săptămâna aceasta.

Preşedintele apreciază că hotelul ales s-a dovedit a fi „o văgăună de trei, maximum patru stele”, şi l-a chemat la consultări pe director.

„Mai mult decât atât, wifi-ul merge îngrozitor, iar la bufetul suedez n-am prins crenvurşti din ăia mici trei zile la rând. E un veritabil afront la adresa democraţiei”, s-a plâns preşedintele, promiţând că va solicita retragerea reviewului pozitiv de pe Tripadvisor.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
25 octombrie 2018 14:10

Alte articole

Vezi mai mult