Iohannis, iritat că Biden a uitat din nou să-i aducă o șapcă din America

Criză de furie la Madrid, după summitul NATO. Klaus Iohannis, vizibil înfuriat, l-a luat la rost pe Joe Biden pentru că nici anul acesta nu i-a adus o șapcă din America. Iohannis spune că Donald Trump i-a dat o șapcă la întâlnirea oficială și că înainte de summit chiar l-a sunat pe Biden și i-a cerut explicit o șapcă din partea României: ”Suntem o țară cu o poziție geostrategică evidentă, suntem obișnuiți cu niște standarde”.

Consilierii lui Biden și-au exprimat regretul pentru acest incident: ”Coaie, tu nu știi că ăsta e senil? Dacă vrei ceva, ne spui nouă”, i-ar fi spus Mike Pence. Iohannis i-a explicat însă că l-a sunat pe Pence, dar acesta era ocupat să-i schimbe scutecul de adulți pe care Biden îl poartă mereu în public.

”Este inadmisibil! Nici anul trecut nu mi-a adus șapcă. Asta încalcă orice uzanțe diplomatice”, acuză Iohannis, care i-a dus lui Biden un costum de moroșan, cu tot cu clop, iar doamna Carmen i-a oferit lui JIll Biden una din rochiile din propria sa garderobă, care îi vine primei doamne a Americii până la buric.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 iulie 2022 16:53
Citește mai mult despre: biden iohannis șapcă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult