Iohannis l-a chemat din nou pe Cîțu la Cotroceni, că ieri și-a uitat chiloții

Președintele Klaus Iohannis a fost nevoit să poarte azi o nouă discuție cu premierul încă în funcție Florin Cîțu, după ce soția sa a descoperit o pereche de chiloți în palat care nu-i aparțineau. „Ai cui sunt ăștia Werner”, a întrebat cu o voce ascuțită doamna Carmen.

Omul care a reușit s-o învingă pe temuta Viorica Dăncilă doar cu ajutorul voturilor USR-Plus a încercat s-o convingă pe soție că perechea de chiloți pișați în față și căcați la cur aparține premierului Florin Cîțu, fost șomer. Și că aceștia au fost uitați la ultima rundă de încurajare. „Miroase-i, te rog, simți mirosul ăsta de cetină? E de la marijuana, el a fost, îți jur”, a declarat președintele în fața nevestei.

Cum aceasta nu a fost convinsă, premierul Cîțu a fost chemat din nou la Cotroceni și pus să jure cu mâna pe Biblie și un album de „Best of” al lui Bob Marley că ai lui sunt chiloții. Acesta a explicat că și i-a dat jos pentru ca președintele să-l convingă mult mai ușor să rămână în funcție și să dea bani la primarii PNL mai abitir ca Dragnea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
7 septembrie 2021 08:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult