Preşedintele României surprinde din nou în arena politică. Klaus Iohannis a luat decizia de a nu se mai înscrie în cursa pentru un nou mandat la Cotroceni, motivând că “Doar aşa PSD are o şansă teoretică să dea un preşedinte”.

Iohannis a decis să dea pesediştilor o a cincea şansă consecutivă de afirmare: “Dacă tot am numit-o pe Dăncilă premier şi am expus-o la politica mare, m-am gândit să-i fac culoar liber şi spre funcţia de preşedinte. Altfel, sincer, chiar n-ar avea şanse şi e păcat ca România să piardă ocazia de a avea un preşedinte chiar şi mai puţin dotat intelectual decât mine”.iohannis_sansaPSD.jpg

Mai mult, Iohannis şi liberalii au început şi campania. “Noi n-avem ce campanie să facem, că suntem nişte incompetenţi şi nişte slugi ale PSD-ului. De aceea singura campanie pe care o putem face este una negativă la adresa USR-Plus. De-asta l-am şi pus pe Gigel Ştirbu, acest Codrin Ştefănescu liberal, să latre la politicienii care chiar vor reformă. Eu mă voi limita la a face blatul ca şi până acum”, a spus şeful statului.

Iohannis spune că sunt şi alte motive pentru care a decis să se retragă: “Sunt atât de mulţi oameni pe care eu, împreună cu liberalii şi pesediştii, i-am prostit pe faţă şi există riscul să mă aleagă din primul tur”, a declarat preşedintele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 26.07.2019 15:25 Politic

National Cinematografic