La datorie, ca întotdeauna! Preşedintele României, după ce a semnat în cartea de condoleanţe de la Ambasada Franţei, a luat un avion privat şi a plecat direct în exotica insulă franceză Martinique, din Caraibe, ca să-şi arate solidaritatea cu marele popor francez, gest caracterizat de "un firesc bun simţ", potrivit cancelariei prezidenţiale.iohannis_martinica.jpg

“Am urmărit cu atenţie şi preocupare cum teroristul a intrat cu maşina în mulţime şi m-am gândit la oamenii care aveau case pe-acolo. Dacă se produceau pagube? Şi eu am case, e firesc să mă gândesc că astfel de lucruri trebuie prevenite în România, dar nu e nicio grabă, când vin din concediu discutăm şi despre asta”, a declarat Klaus Iohannis.

Preşedintele şi-a aranjat concediul foarte bine. “În fiecare dimineaţă voi mânca un croissant şi cafe-au-lait, la prânz un cassoulet, un steak au poivre, un pahar de Cotes du Rhone şi la brânzeturi nişte Mimolette, dar mai veche, pentru că vreau să arăt cât de profundă e durerea mea faţă de suferinţele francezilor”, a declarat preşedintele României.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 15.07.2016 16:59 Politic

National Cinematografic