Dispărut de aproape o lună de zile, președintele Klaus Iohannis a revenit spectaculos în atenția publicului, după ce s-a certat cu portarul de la Cotroceni care nu-l lăsa să intre pentru că nu-l recunoștea. A fost nevoie ca un consilier al președintelui să vină să prezinte pașaportul lui Klaus Iohannis, acum de două ori mai gros decât unul obișnuit, de la toate călătoriile. 

iohannis_bere_cotroceni.jpg

Odată intrat în palat acesta a susținut o conferință de presă în care a explicat absența sa. „Am demonstrat, în toate aceste luni, că România nu are nevoie de președinte, și nici de toată suita lui. Cred că e suficient un cont de Facebook, și pentru asta, deși sunt destui oameni pregătiți, eu sunt de părere că ieșim mai ieftin dacă dresăm o maimuță. Vă mulțumesc. Asta e tot ce am avut de spus”, a declarat președintele Klaus Iohannis. 

Curtea Constituțională a anunțat că România va deveni o republică non-prezidențială și că trecerea la noua formă statală abia după ce se vor termina procedurile de deparazitare și vaccinare a maimuței care va posta pe Facebook statusuri în numele șefului statului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 19.08.2015 14:53 Politic

National Cinematografic