Iohannis, prima mare reformă constituţională: Am demonstrat că România nu are nevoie de preşedinte

Dispărut de aproape o lună de zile, președintele Klaus Iohannis a revenit spectaculos în atenția publicului, după ce s-a certat cu portarul de la Cotroceni care nu-l lăsa să intre pentru că nu-l recunoștea. A fost nevoie ca un consilier al președintelui să vină să prezinte pașaportul lui Klaus Iohannis, acum de două ori mai gros decât unul obișnuit, de la toate călătoriile.

Odată intrat în palat acesta a susținut o conferință de presă în care a explicat absența sa. „Am demonstrat, în toate aceste luni, că România nu are nevoie de președinte, și nici de toată suita lui. Cred că e suficient un cont de Facebook, și pentru asta, deși sunt destui oameni pregătiți, eu sunt de părere că ieșim mai ieftin dacă dresăm o maimuță. Vă mulțumesc. Asta e tot ce am avut de spus”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Curtea Constituțională a anunțat că România va deveni o republică non-prezidențială și că trecerea la noua formă statală abia după ce se vor termina procedurile de deparazitare și vaccinare a maimuței care va posta pe Facebook statusuri în numele șefului statului.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

19 august 2015 12:53
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult