Acuzat că nu vorbește deloc de când a ajuns președintele României, Klaus Iohannis s-a decis, în sfârșit, să rupă tăcerea. Azi, de la 17:00, președintele va ieși în fața românilor ca să răgâie așa cum nici măcar fostul președinte Băsescu n-a făcut-o vreodată.

iohannis_bere_cotroceni.jpg Apropiați de la Cotroceni ai președintelui spun că Iohannis a urmat azi o dietă strictă, care a culminat cu 10 beri rase începând cu ora 15:00, ceea ce ar trebui să garanteze nu unul, ci o cascadă de râgâituri.

”Nimeni nu va putea ignora zgomotele pe care le va scoate președintele Iohannis”, dă asigurări un consilier de la Cotroceni. ”Nu va deveni președintele care vorbește, dar cel puțin nu va mai fi președintele care tace. Și, cu puțin noroc, azi nu doar va râgăi, pentru că a servit și niște fasole la prânz, dacă înțelegeți ce vreau să spun.”

Preventiv, în caz că berea nu va genera râgâiturile așteptate, Iohannis va avea la el o bormașină și câteva bucăți de tablă, pe care le va găuri zgomotos dacă situația o va cere. În fine, ultimul plan de rezervă prevede ca Iohannis să dea cap în cap consilierii care l-au sfătuit de când a ajuns președinte și până acum.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 18.05.2015 17:56 Politic

National Cinematografic