Iohannis rupe tăcerea! Imediat după masă, va ține o conferință de presă în care va râgâi zgomotos

Acuzat că nu vorbește deloc de când a ajuns președintele României, Klaus Iohannis s-a decis, în sfârșit, să rupă tăcerea. Azi, de la 17:00, președintele va ieși în fața românilor ca să răgâie așa cum nici măcar fostul președinte Băsescu n-a făcut-o vreodată.

Apropiați de la Cotroceni ai președintelui spun că Iohannis a urmat azi o dietă strictă, care a culminat cu 10 beri rase începând cu ora 15:00, ceea ce ar trebui să garanteze nu unul, ci o cascadă de râgâituri.

”Nimeni nu va putea ignora zgomotele pe care le va scoate președintele Iohannis”, dă asigurări un consilier de la Cotroceni. ”Nu va deveni președintele care vorbește, dar cel puțin nu va mai fi președintele care tace. Și, cu puțin noroc, azi nu doar va râgăi, pentru că a servit și niște fasole la prânz, dacă înțelegeți ce vreau să spun.”

Preventiv, în caz că berea nu va genera râgâiturile așteptate, Iohannis va avea la el o bormașină și câteva bucăți de tablă, pe care le va găuri zgomotos dacă situația o va cere. În fine, ultimul plan de rezervă prevede ca Iohannis să dea cap în cap consilierii care l-au sfătuit de când a ajuns președinte și până acum.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
18 mai 2015 15:05

Alte articole

Vezi mai mult