Iohannis s-a c*cat pe el! Era urgent ieri, dar s-a pus pe budă abia azi

Klaus Iohannis a pățit rușinea. Președintele s-a căcat azi pe el, după ce a reacționat cu întârziere la o problemă urgentă: ieri l-a luat o căcare presantă, dar a amânat așezarea pe budă până azi, când deja a fost prea târziu.

A fost, totuși, și o parte bună în această situație mai puțin plăcută. Președintele s-a căcat pe el în timpul consultărilor de la Cotroceni cu delegația PNL, așa că imediat ce mirosul de căcat a început să se simtă în aer, peneliștii au sărit și l-au curățat cu limba pe președinte. „Singur nu m-aș fi șters atât de bine“, a glumit Iohannis la final.

O sursă de încredere de la Palatul Cotroceni spun că nu este prima dată când Iohannis se cacă pe el. „Are o gravă problemă cu temporalitatea“, a povestit aceasta. „Nu de puține ori l-am auzit spunând că-l trece grav la baie, după care se băga în pat și se culca. Uneori se căca pe el, dar cel mai des s-a pișat pe el. Chiar dacă pare greu de crezut, se pișă pe el mai des decât o făcea Băsescu, deși la el altele erau motivele.“

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 octombrie 2021 11:10
Citește mai mult despre: iohannis

Alte articole

Vezi mai mult