Iohannis s-a dus în Africa să învețe cum să fie președinte de țară bananieră

Vizita oficială de 10 zile în mai multe țări din Africa efectuată zilele acestea de președintele Klaus Iohannis este pe deplin justificată, susține Palatul Cotroceni. Prezența șefului de stat în Africa este de natură pur profesională, fiind vorba de niște cursuri intensive de management de țară bananieră.

La finalul celor 10 zile de învățare asiduă, Klaus Iohannis urmează să primească un atestat de președinte de țară bananieră, cu care va face pe finalul mandatului ca România să devină o țară 100% bananieră, conform celor mai înalte standarde africane.

”Diploma de dictator african va fi câștigată pe merit. De exemplu, avionul de lux cu care va sosi președintele Iohannis a mai fost folosit și de Mobutu Sese Seko, dar și de fiul lui Idi Amin”, spune președintele Tanzaniei, Flopsy Fourhands.

”Klaus Iohannis pornește cu avantaje imense în cursa spre atestatul de dictator african de țară bananieră”, spune președintele Zambiei. ”Îmi amintește atât de mult de Nicolae Ceaușescu, nu doar pentru cum a inaugurat metroul din Drumul Taberei, ci și pentru nevastă-sa, altă mare academiciană și aia”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
13 noiembrie 2023 14:20

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult