Iohannis s-a întors din Scoția cu un kilt, să ne arate mai ușor curul

Vizita președintelui Iohannis în Scoția a fost una fructoasă, șeful statului petrecându-și pentru prima oară concediul în această frumoasă țară. Acesta s-a și întors din Scoția cu o serie de suveniruri cum ar fi magneți de frigider, un whiskey luat de la Tesco de sepepiști din fondul de protocol și un kilt ca să poate să ne arate mai ușor curul.

Omul care se face vinovat de moartea mai multor oameni decât Ion Iliescu a explicat că acest gest face parte din programul său mai vast numit „România Educată”. „Scopul programului este creem o nouă generație, mai educată, care să nu voteze un neica nimeni doar pentru că nu e de la pe-se-de”, a explicat consilierul pe probleme de educație al președintelui.

Acesta a spus că locul unde poate fi pupat de presă în caz că mai au ceva întrebări este același ca întotdeauna, ca pe vremea când părea un președinte providențial și toată mass-media se îngrămădea acolo. „Singura diferență e că am investit în acest kilt pentru a face viața mai ușoară celor care vor să mă pupe în cur sau doar să mi-l admire. Mulțumesc”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 noiembrie 2021 07:36
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult