Începe războiul psihologic! Preşedintele Iohannis se va deplasa personal la frontierele României şi le va distruge nervii sirienilor ţinându-le discursuri lungi şi extrem de plictisitoare, despre subiecte care nu interesează pe nimeni.iohannis_discurs_refugiati.jpg

Un sirian scăpat din temniţele lui Başar Al-Assad spune că nici când era torturat nu era aşa de rău: “Eu încerc să ajung în Occident şi el îmi vorbea despre educaţie, despre igiena lehuzelor, despre zarurile cu care e bine să faci poartă în casă la table şi alte asemenea subiecte”, spune Hassan Al-Zaraf, refugiat sirian.

Jandarmii unguri confirmă: “Când a început Iohannis să vorbească, au fugit sirienii mai rău decât când l-am dat cu gaze lacrimogene. Au fugit chiar şi colegi de-ai noştri, pentru că plictiseala îi termina psihic. În prezent, după un discurs de 3 ore al lui Iohannis, la tabăra de refugiaţi din Serbia mai sunt doar 10-15 inşi, care au fost binecuvântaţi de Dumnezeu cu darul surzeniei şi nu-l pot auzi pe Klaus şi inepţiile lui care n-au legătură cu nimic concret.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 15.09.2015 14:37 Politic

National Cinematografic