Președintele Klaus Iohannis a făcut apel ieri la toate forțele politice din România să ajungă la un consens în privința controlării pandemiei, astfel încât să putem să ne desfășurăm viața în mod normal, fără a pune viețile altora în pericol. Totodată, acesta a mărturisit că a fost printre cei mai afectați de restricțiile impuse în ultimele luni.

iohannis_costarica.jpg

„La fel ca alți șefi de stat, e suficient să-l dau exemplu pe Boris Johnson, am fost lovit în plin de acest virus necruțător. N-am mai fost în concediu de trei luni. Formația mea de bază este de profesor, dacă mai stau mult fără concediu înebunesc, nu sunt făcut pentru așa ceva. O să ajung să dau în cap la oameni pe stradă, sau măcar un cap în gură lui Ciolacu ăla de la PSD”, a declarat Iohannis.

Acesta a făcut apel la populație pentru respectarea măsurilor impuse de autorități. „Doar împreună, doar respectând legile, vom putea să ajungem din nou în situația aceea pe care ne-o dorim cu toții, adică să plec și eu în concediu”, a precizat președintele.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 10.07.2020 05:45 Politic

National Cinematografic