Iohannis: Și eu vreau revenirea la normalitate. N-am mai fost în vacanță de 3 luni

Președintele Klaus Iohannis a făcut apel ieri la toate forțele politice din România să ajungă la un consens în privința controlării pandemiei, astfel încât să putem să ne desfășurăm viața în mod normal, fără a pune viețile altora în pericol. Totodată, acesta a mărturisit că a fost printre cei mai afectați de restricțiile impuse în ultimele luni.

„La fel ca alți șefi de stat, e suficient să-l dau exemplu pe Boris Johnson, am fost lovit în plin de acest virus necruțător. N-am mai fost în concediu de trei luni. Formația mea de bază este de profesor, dacă mai stau mult fără concediu înebunesc, nu sunt făcut pentru așa ceva. O să ajung să dau în cap la oameni pe stradă, sau măcar un cap în gură lui Ciolacu ăla de la PSD”, a declarat Iohannis.

Acesta a făcut apel la populație pentru respectarea măsurilor impuse de autorități. „Doar împreună, doar respectând legile, vom putea să ajungem din nou în situația aceea pe care ne-o dorim cu toții, adică să plec și eu în concediu”, a precizat președintele.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

10 iulie 2020 03:07
Citește mai mult despre: iohannis

Alte articole

Vezi mai mult