Iohannis, soluția salvatoare pentru șefia Guvernului: o zi Cîțu, o zi Ciolacu

Propunere de bun simț venită din partea administrației Prezidențiale. Pentru a se termina această criză politică, Iohannis propune să fie premier o zi Florin Cîțu, o zi Marcel Ciolacu. Mai mult, pentru ca astfel de crize să nu mai apară, Iohannis promite că certurile și scandalurile vor deveni istorie, pentru că cei doi premieri alternativi vor purta botniță la serviciu.

”Voi chema la Cotroceni principalele forțe politice care vor reformă și vom stabili un calendar al tunurilor, astfel încât să se fure echilibrat, jumi-juma PSD cu PNL”, a declarat președintele Iohannis. Din păcate, pesediștii au precizat deja că ei vor să primească grosul banilor din programul Anghel Saligny, pentru că au avut un scor mai mare la alegeri, deci ar trebui să fure mai mult, conform algoritmului.

Tot Iohannis a fost cel care a venit cu soluția salvatoare: ”Când e vorba de contracte mai mari, unde sunt comisioanele serioase, vor veni ambii premieri, să împartă corect”, a spus președintele în aplauzele noii alianțe PSD-PNL. Modest, președintele nu a cerut mai nimic pentru soluția genială: ”Mai treceți-mi o casă pe numele meu și o lăsăm așa”, a declarat Iohannus.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
9 septembrie 2021 11:51
Citește mai mult despre: Ciolacu cîțu iohannis PSD

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult