Puseul de pupincurism al președintelui Klaus Iohannis la adresa Antenei 3 a fost, în sfârșit, clarificat. ”Este vorba strict de bani, fără nici o legătură cu statul de drept sau alte banale motive administrative”, a explicat Iohannis. ”Pur și simplu chiria Antenelor ajunge la mine în buzunar și mi se pare firesc să primesc în continuare acei bani.”

iohannis_sediul_intact.jpg Iohannis chiar s-a declarat surprins că oamenii au reacționat atât de dur la declarațiile lui. ”Credeam că e clar pentru toți românii că scopul meu în viață e să fac bani din chirii pentru clădiri care nu-mi aparțin de drept. Ce, chiar nu era clar asta? Sunt uluit că există oameni care cred că i-am pupat în cur pe cei de la Antena 3 complet gratuit, fără nici un interes personal. Nu, n-am făcut-o pentru că sunt idiot, ci pentru că îmi plac banii. Mult de tot!”

Președintele a ținut totdată să își ceară scuze pentru că n-a ajuns la mitingul de azi al Antenei 3. ”N-am vrut să le creez probleme, să creadă cei de la Antena 3 că mă duc acolo ca să le iau banii de chirie”, s-a scuzat Klaus Iohannis.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 19.02.2016 22:29 Politic

National Cinematografic