Iohannis spune de ce a ținut partea Antena 3: ”Păi eu încasez banii lor de chirie. Ce, nu era clar?”

Puseul de pupincurism al președintelui Klaus Iohannis la adresa Antenei 3 a fost, în sfârșit, clarificat. ”Este vorba strict de bani, fără nici o legătură cu statul de drept sau alte banale motive administrative”, a explicat Iohannis. ”Pur și simplu chiria Antenelor ajunge la mine în buzunar și mi se pare firesc să primesc în continuare acei bani.”

Iohannis chiar s-a declarat surprins că oamenii au reacționat atât de dur la declarațiile lui. ”Credeam că e clar pentru toți românii că scopul meu în viață e să fac bani din chirii pentru clădiri care nu-mi aparțin de drept. Ce, chiar nu era clar asta? Sunt uluit că există oameni care cred că i-am pupat în cur pe cei de la Antena 3 complet gratuit, fără nici un interes personal. Nu, n-am făcut-o pentru că sunt idiot, ci pentru că îmi plac banii. Mult de tot!”

Președintele a ținut totdată să își ceară scuze pentru că n-a ajuns la mitingul de azi al Antenei 3. ”N-am vrut să le creez probleme, să creadă cei de la Antena 3 că mă duc acolo ca să le iau banii de chirie”, s-a scuzat Klaus Iohannis.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
19 februarie 2016 20:29
Citește mai mult despre: antena 3 iohannis pupincurism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult