Dramă în familia Iohannis! Apropiaţii preşedintelui spun că acesta nu mai doarme de câteva nopţi, pentru că se apropie ziua de naştere a unui bun prieten din Sibiu şi habar nu are cu ce să-l decoreze.

iohannis_nu_stie_ce_decoratie_sa_dea.jpg
"Poimâine e ziua lui Hans. Suntem prieteni vechi, mi-e şi vecin la câteva dintre case”, mărturiseşte Klaus Iohannis. “Mă gândesc să-i dau o decoraţie, dar să fiu al naibii dacă ştiu care. Steaua României i-am dat-o anul trecut, Ordinul Bărbăţie şi Credinţă sună cam gay, dacă-i dau Meritul Agricol o să zică că fac mişto de el... Poate ceva mai retro, ca Ordinul Muncii sau Medalia '40 de ani de la înfiinţarea Partidului Muncitoresc Român'?"

Consilierii l-au sfătuit pe Iohannis să-i acorde prietenului său un ordin care nu se găseşte în România, mulţi considerând că ar fi un cadou foarte reuşit. "Ordinul Lenin?, Crucea de Fier?, Legiunea de Onoare? Ceva şi mai exotic, vreo medalie din Burundi sau Kîrgîzstan? Sunt atâtea, dar mi-e teamă să nu fac o gafă şi să-i duc unul pe care-l are deja", se întreabă preşedintele, total descumpănit.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 26.01.2016 15:14 Politic

National Cinematografic