Președintele țării, Klaus Iohannis, a trimis legea dării în plată înapoi spre Parlament pentru reanalizare, arătând că va fi mereu un președinte vigilent, așa cum a promis în campania electorală. Iohannis s-a arătat îngrijorat de efectele pe care această lege o va avea asupra săracilor. 

klaus_iohannis_kampanie.jpg

„Nu am pic de empatie față de fraierii care și-au luat case pe credit, ca ultimii proști. Vrei o casă, falsifici niște acte, furi niște documente și apoi o închiriezi. Cu banii din chirie îți iei alte case, să meargă banul, să crească PIB-ul. Dacă își cumpără și săracii case, cine mai stă în chirie? Vreți să ajungă să trăiesc din salariul de președinte?”, a declarat președintele. 

Acesta a mai spus că, pentru sprijinirea economiei, ar trebui sprijinite mai mult băncile „că ălea fac banu gros, nu amărâții care abia mai pot să plătească rata. Asta-i guvernare liberală, căcaților, dacă nu-ți faci singur pensie specială, nu sta cu mâna întinsă la stat”.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Friday, 18.12.2015 18:45 Politic

National Cinematografic