Iohannis, ultimul prost care n-a aflat că Biden s-a dus la Kiev, nu la Varșovia

Încă un moment penibil pentru președintele României. Klaus Iohannis a aflat cu stupoare că Joe Biden nu va sosi la Varșovia, pentru că se află într-o vizită la Kiev, însă absolut nimeni nu a informat și delegația României. Mai mult, surse de la Varșovia spun că toți ceilalți invitați la reuniune știau de la bun început că va avea loc la Kiev, dar că Iohannis nu a fost înștiințat, pentru că toată lumea dorea să scape de el.

”Urmăresc cu atenție și îngrijorare faptul că Joe Biden se află la Kiev și voi continua să monitorizez această situație împreună cu partenerii noștri europeni și nord-atlantici”, a spus Iohannis de la Varșovia.

Există deja informația că Iohannis va porni în cele din urmă spre Kiev, dar toți ceilalți delegați se vor întoarce la Varșovia și vor participa la discuții rapid, până se prinde prostul că a fost iar lăsat în offside la Kiev. ”Cu Iohannis, reuniunea NATO de la Varșovia ar fi durat o săptămână. Fără idiot cred că rezolvăm în 2-3 ore tot ce ar fi de discutat, că oricum relevanța României este zero în acest conflict”, a spus Joe Biden.

”Un discurs al președintelui Iohannis ar fi periclitat grav situația din NATO și ar fi atras furia câtorva delegați, care nu mai suportă să-l audă pe Iohannis vorbind o oră despre cum urmărește cu atenție diverse situații. Avem și noi limbaj de lemn, ca orice instituție, dar efectiv niciunul din aliați nu mai suportă să-l audă pe acest cretin prețios”, ar fi declarat cancelarul german Olaf Scholz.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
20 februarie 2023 13:03
Citește mai mult despre: iohannis Kiev Varșovia

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult