Iohannis, vizită încununată de succes în Egipt. Acum are 6 case și o piramidă

Președintele Klaus Iohannis nu a fost degeaba în Egipt, adică doar să se bronzeze, să arate că-l doare în cur de ce se întâmplă în țara care l-a ales președinte și să cumpere niște magneți de frigider noi. În urma negocierilor purtate cu autoritățile egiptene, s-a întors și cu un titlu de proprietate pe una din piramidele din țara africană.

Totul este absolut legal, președintele prezentând o serie de acte din care dovedește că urmași ai proprietarilor inițiali ai piramidei au cedat drepturile de proprietate față de el. Acesta a promis că va revitaliza zona din punct de vedere turistic, transformând Giza în noul Sibiu al Africii.

Această inițiativă va întări relațiile bilaterale între România și Egipt, pentru că Iohannis a promis că va merge cel puțin de două ori pe săptămână la reședința sa din Giza, în loc să meargă de patru ori pe săptămână la Sibiu unde se odihnește după negocierile grele de la București. Totuși, pentru ca să nu fie probleme, președintele o va tuli din Capitală de miercurea, nu ca de joi ca până acum și se va întoarce marțea să țină săptămânala conferință de presă în care anunță că e un pic îngrijorat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 octombrie 2021 12:49
Citește mai mult despre: iohannis piramide

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult