Gunoiul a murit, trăiască gunoiul! Deținător al premiului ”Cel mai mare gunoi al României” încă de anul trecut, Călin Popescu Tăriceanu a trebuit să se recunoască azi înfrânt și să-i cedeze prețioasa - pentru el - distincție lui Ion Cristoiu.

ion_cristoiu_gunoi_uman.jpg ”Modul grobian în care Ion Cristoiu i-a spui mamei lui Bogdan Gigină că ar trebui să tacă nu lasă loc vreunei interpretări: Cristoiu este cel mai mare gunoi al țării, chiar și peste Tăriceanu”, spune un membru al juriului care acordă acest premiu. ”De asemenea, domnul Cristoiu va primi și o mențiune pentru pupincurism, că nu e la îndemâna oricui să pupe în cur un politician care a dat de greu și și-a pierdut din influența politică.”

Ion Cristoiu a sărbătorit reușita alături de Gabriel Oprea, prin interminabile sesiuni de dat limbi în curul așa-zisului general. Ulterior, el a fost abordat și de Tăriceanu, care i-a făcut o ofertă pe care Cristoiu cu greu o va putea refuza: să candideze la alegerile generale din partea ALDE. ”Un gunoi mai mare decât mine merită un loc fruntaș pe listele partidului meu”, a precizat Tăriceanu.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Wednesday, 21.09.2016 17:40 Politic

National Cinematografic