Ion Iliescu candidează iar la preşedinţie, motivând că mandatele anterioare s-au prescris

Fostul preşedinte Ion Iliescu intenţionează să speculeze vidul de putere lăsat în urma plecării lui Băsescu de la Cotroceni şi să candideze la un nou mandat, invocând prescripţia în cazul mandatelor anterioare.

„Cât timp să mi se pună în cârcă mandatele? De la cel din 1990-1992 au trecut 22 de ani. Chiar şi o infracţiune de omor se prescrie după atâta timp”, argumentează fostul şef de stat. Acesta spune că ar avea dreptul la cel puţin încă un mandat, dacă nu chiar două.

În privinţa acuzaţiilor că ar fi în vârstă, Iliescu e tranşant: „Sunt în putere, întrebaţi-o şi pe soţia mea. Nina, n-am spart eu o farfurie ieri, de nervi? Spune-le domnilor!”, susţine exasperat Iliescu. Iliescu spune că s-a consulat cu un administrator de bloc, care i-a promis că va pleda pentru el la Curtea Constituţională: „Dacă nici nea Costel nu-i convige, să nu-mi mai spuneţi mie Ilici”, a încheiat Iliescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
26 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult