Iliescu ajută România din nou. Când a aflat că în România vin tancuri americane, s-a dus imediat la Ambasada Rusiei şi a cerut o contra-ofertă de tancuri. Iliescu spune că ruşii oferă în plus şi terenuri minate, dar şi lagăre construite pe cheltuiala Moscovei, pentru toate categoriile de români.iliescu_tancuri_rusesti.jpg

“Oferta Rusiei e net mai bună. Ei ne-au promis un număr dublu de tancuri, care vor fi amplasate pe tot teritoriul, nu doar la graniţa cu Ucraina, cum vor americanii. Vor fi tancuri în toate judeţele şi ca punct de reper le-am dat fostele sedii ale comitetelor judeţene de partid, pe care ruşii le cunosc foarte bine”, a declarat Ion Iliescu.

Ion Iliescu spune că aşa e cel mai corect, să ai cât mai multe oferte şi s-o alegi pe cea care te avantajează: "Am încredere că premierul Victor Ponta va vedea lucrurile la fel cum le văd şi eu şi va respinge propunerea ridicolă a americanilor. Nu avem nevoie să vină nişte capitalişti de peste ocean să ne înveţe cum să ne apărăm ţara. Ruşii au fost aici 60 de ani, mi-aş dori să mai rămână încă 60!", a mai spus Iliescu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 15.06.2015 20:10 Politic

National Cinematografic